Multislip bäst i test 2024 - Hitta bästa multislipen!

Letar du efter en multislip? Här presenterar vi 2024 års bästa multislipar, noggrant granskade med proffs och trovärdiga recensioner. Upptäck toppvalen för effektivt sliparbete!

  • Oberoende Granskning: Artikelns multislip-test är oberoende och baserat på professionella och pålitliga personliga recensioner.
  • Topp 5 Multislipar 2024: Rankade multislipar är METABO FMS 200 INTEC, BLACK & DECKER KA2500K-QS , Bosch PSM PRIMO , Black & Decker BDCDS18-QW och Bosch DIY PSM 18 LI.
  • Allmänna Egenskaper av Multislipar: Används för mångsidigt slipande, från hörn till större ytor. De flesta modeller har bra grepp och är lämpade för en mängd olika arbeten.

Testade Multislipar 2024

Kolla in vårat multislip bäst i test 2024. Vi letar rätt på de bästa multislip 2024 helt oberoende av företagen som äger multisliparna för att det ska vara rättvist för alla företag. 

Här under kan du se multisliparna som granskas:

  1. Multislip Bosch PSM PRIMO
  2. METABO FMS 200 INTEC Multislip
  3. BLACK & DECKER KA2500K-QS Multislip
  4. Black & Decker BDCDS18-QW Multislip
  5. Bosch DIY PSM 18 LI Multislip

Här under kan du se vårt multislip test, så kolla gärna in den för att hitta den bästa multislipen som passar dig bäst för dina behov.

METABO FMS 200 INTEC Multislip

METABO FMS 200 INTEC Multislip

BäSTA VALET

Se mer information om METABO FMS 200 INTEC Multislip längre ner på hemsidan.

BLACK & DECKER KA2500K-QS Multislip

BLACK & DECKER KA2500K-QS Multislip

2A BäSTA

Se mer information om BLACK & DECKER KA2500K-QS Multislip längre ner på hemsidan.

Multislip Bosch PSM PRIMO

Multislip Bosch PSM PRIMO

3E BäSTA

Se mer information om Multislip Bosch PSM PRIMO längre ner på hemsidan.

1. METABO FMS 200 INTEC Multislip

METABO FMS 200 INTEC Multislip

Denna multislip är den bästa multislipen i vårt multislip test på grund av dess enastående 22 000 svängningar per minut och även dess snygga design. Läs mer här under.

Den här grymma multislipen kommer att ge dig enastående resultat när du ska slipa fint någon träplanka eller behöva slipa bort färg eller liknande tack vare sina snabba svängningar.

Denna multislip passar perfekt för slipning av kanter, hörn och ojämna ytor utan några som helst problem, så du kan slipa vart som helst med denna utan att behöva oroa dig. Kommer du inte åt så kan en fingerslip vara bra istället.

Detta alternativ passar bra för de allra flesta jobb så den här passar bra för i princip vem som helst. Med sin snygga svart gröna färg så passar den in hos många.

2. BLACK & DECKER KA2500K-QS Multislip

BLACK & DECKER KA2500K-QS Multislip

Den här helt otroliga Black & Decker multislipen får med sig massor av tillägg så att du slipper köpa nya saker direkt vilket är en väldigt bra bekvämlighet.

Multislipen klarar av många jobb med fullständig kontroll och komfort, så som att slipa ojämna yter eller slipa bort färg eller vad du nu behöver göra med din slip så kommer denna att klara av det utan problem.

Med sin dammtäta strömbrytar så är denna multislip säker hela tiden under drift. Även med sin kompakta design och gummiklädda områden så har du väldigt bra grepp för säkerheten för dig själv.

Detta alternativ passar perfekt för dig som vill ha en snygg orange och svart multislip med grymt grepp och bra komfort när du använder den.

3. Multislip Bosch PSM PRIMO

Multislip Bosch PSM PRIMO

Den här multislipen kommer från det populära märket Bosch som har massor varianter av multislipar som alla är väldigt bra kvalité på och klarar av stora utmaningar vid slipande.

Denna multislipen har softgrip och sidohantag så du lätt har bra grepp på multislipen utan att riskera att den skulle slinta och att du skulle skada dig, för att öka säkerheten bär tunna arbetshandskar.

Denna multislipen fungerar även utmärkt vid hörn och kanter utan problem. Men även självklart vid andra ytor också där du behöver slipa ojämna ytor eller slipa bort färg. Om du letar efter ett ännu bättre alternativ rekommenderar jag en hörnslip i vårt andra test för dessa.

Detta alternativ är för dig som gillar att ha ett väldigt populärt och trovärdigt märke som bosch och vill ha en snygg grön och svart multislip som klarar tuffa arbeten. Denna hamnar 3a i vårt Multislip test på grund av att de andra har bättre grepp och smidigare manövrering.

4. Black & Decker BDCDS18-QW Multislip

Black & Decker BDCDS18-QW Multislip

Den här multislipen är en populär multislip som vi valt att ha med i vårt mutlislipmaskin bäst i test tack vare dess grymma grepp funktion och även väldigt lätta manövrering.

Multislipmaskinen är även bärbar med batteri vilket vi på trädgårdskollen ser som en bra fördel då den blir lättare att använda på olika platser utan elkontakt.

Detta är en multislip av hög kvalitet som lätt klarar av invecklade och ojämna utrymmena samtidigt som du får en hög komfort så att det inte gör ont när du slipar.

Detta är en rekommendation från oss tack vare dess lätta hantering och tack vare att den inte är begränsad till användning vid endast elkontakter. Den tar 4e platsen på grund av dess stora storlek  och lägre hastighet.

5. Bosch DIY PSM 18 LI Multislip

Bosch DIY PSM 18 LI Multislip

Detta alternativ i vårt multislip test är ytterligare en Bosch multislip. Dock denna modell är batteridriven och därefter passar bättre för den som ofta slipar på platser utan elkontakter.

Multislipmaskinen är av hög kvalitet och har ett batteri som ska räcka i många år utan problem. Om det skulle gå sönder så är det lätt att hitta ett nytt från bosch sortiment.

Multislipen har funktioner såsom ett microfilter som reducerar damm och även ett Syneon Chip som reglerar din elförbrukning så att du får hög effektivitet och en ökad drifttid.

Vi rekommenderar detta alternativ till den som vill ha en kompakt multislip med ett effektivt batteri som räcker gott och väl för att slipa de flesta ytor.

Denna hamnar på 5e plats tack vare dess dåliga kompatibilitet med andra batterier och mindre greppyta som vi tycker är någorlunda sämre än andra alternativ.

Vad är en multislip?

En multislip är en slipmaskin som är tillämpad för att klara av många olika arbeten vid ditt slipande. Allt från slipa hörn och kanter till att slipa större ytor och göra ojämna ytor till jämna.

En multislip har oftast en stor yta att hålla fast slipen i. Därefter lämpar den sig till de flesta olika arbeten då du alltid kommer ha bra grepp och kan då utföra olika arbeten med lätthet. Det som kan påverka dess tillgänglighet är om den använder sladd eller batteri.

Hur fungerar en multislip?

En multislip fungerar med hjälp av snabba vibrationer som rör sig fram och tillbaks med ett slippapper under som gör att du kan slipa ytor fina eller slipa bort färg snabbt och bra. De snabba vibrationerna gör att färg och träspån lossnar lätt.

Vad används en multislip till?

En multislip används till olika uppgifter så som att slipa ojämna områden eller att slipa kanter och hörn. Även för att slipa bort färg fungerar den utmärkt. Den får sitt namn multislip därefter att den kan användas för många olika uppgifter. Vill du dock bara använda slipen för plana ytor så är en planslip mycket bättre.

Är multislip bra?

En multislip är väldigt bra om du ofta brukar slipa många olika saker. Om du behöver slipa hörn, kanter, ojämna ytor eller färg så är en multislip jättebra för dig. Om du istället behöver komma åt små ytor för viktiga detaljer kan en fingerslip vara ett bättre alternativ.

Vilken är den bästa multislipen?

Den bästa multislipen 2024 enligt trädgårdskollens multislipmaskin bäst i test 2024 är METABO FMS 200 INTEC Multislip som har visats ha grymma egenskaper som vi går igenom här under:

  • Snygg svart och grön design som lockar
  • Kan hantera tuffa jobb med sina 200 watt
  • 22 000 svängingar per minut gör jobbet lätt
  • Lagom vikt på 2,4 kg
  • En stor yta att slipa med vilket gör jobbet snabbare
Välj denna multislip om du vill ha en grymt snygg maskin som gör jobbet snabbt och snyggt under många arbetsförhållanden. Allt från att ta bort färg till att slipa ner ojämna områden och även hörn och kanter fungerar grymt.