Hörnslip bäst i test 2024 - Hitta bästa hörnslipen!

Upptäck de främsta hörnsliparna för 2024, noga utvalda för att effektivisera ditt arbete med att slipa hörn och trånga utrymmen. Vår guide baseras på experttester och pålitliga användaromdömen, och presenterar de mest pålitliga och effektiva hörnslipmaskinerna på marknaden.

  • Proffsig analys av marknadens bästa hörnslipar, inklusive modeller från Metabo och Einhell.
  • Fokus på användarvänlighet, effektivitet och förmåga att nå trånga utrymmen.
  • Rekommendationer baserade på maskinernas prestanda, mångsidighet och användarfeedback.
  • Viktiga insikter för att vägleda konsumenter till rätt hörnslip för olika slipprojekt.

Vi går igenom bästa hörnslipen

Kolla in vårat hörnslip bäst i test 2024. Vi letar rätt på de bästa hörnslipmaskinerna 2024 helt oberoende av företagen som äger hörnsliparna för att det ska vara rättvist för alla företag. 

Här under kan du se hörnsliparna som granskas:

  1. Metabo DSE 300 INTEC Hörnslip
  2. Hörnslip Einhell TE-DS 20 E
  3. Einhell Hörnslip TE-OS 1320
  4. Rupes LS71TE Slipmaskin Oscillerande

Här under kan du se vårt hörnslipmaskin bäst i test, så kolla gärna in den för att hitta den bästa hörnslipen som passar dig bäst för dina behov.

Metabo DSE 300 INTEC Hörnslip

Metabo DSE 300 INTEC Hörnslip

2A BäSTA

Se mer information om Metabo DSE 300 INTEC Hörnslip längre ner på hemsidan.

Hörnslip Einhell TE-DS 20 E

Hörnslip Einhell TE-DS 20 E

BäSTA VALET

Se mer information om Hörnslip Einhell TE-DS 20 E längre ner på hemsidan.

Einhell-Hörnslip-TE-OS-1320

Einhell Hörnslip TE-OS 1320

3E BäSTA

Se mer information om Einhell Hörnslip TE-OS 1320 längre ner på hemsidan.

1. Metabo DSE 300 INTEC Hörnslip

Metabo DSE 300 INTEC Hörnslip

Denna simpla deltaslip passar bra i vårt deltaslip test då den fungerar utmärkt för alla slipningar i hörn. Även den smidiga hantering av hörnslipenmaskinen gör att det blir väldigt lätt att få snygga resultat.

Den här Metabo DSE 300 INTEC Hörnslip är på 300W som klarar av många olika typer av trä när du ska slipa dina hörn. Även med en dammkasset med filter så dammar det inte lika mycket som andra hörnsliparmaskiner.

Dess lite dyrare pris än andra alternativ i detta hörnslip bäst i test kan vara en nackdel för en del personer. Men med priset så kan vi lova att den är av hög kvalité och inte går sönder lätt så länge man använder den korrekt.

Denna hörnslipen är utmärkt för dig som letar efter en simpel hörnslip som kan göra jobbet snabbt och snyggt. Helt klart en stark rekommendation i vårt hörnslipmaskin bäst i test.

2. Hörnslip Einhell TE-DS 20 E

Hörnslip Einhell TE-DS 20 E

Denna hörnslip är utmärkt för all typ av slipning, allt ifrån trä, plast och även viss metall. Dess slipplatta är utformade för att lätt komma åt trånga utrymmen som hörn eller liknande.

Med sin lätta vikt på 1,5 kg så är denna hörnslip väldigt lätt att hantera och slipa med överallt utan att anstränga armen alls. Enda strängandet är är att du kan behöva trycka mer på grund av dess lätta vikt.

Med denna har du en elektronisk hastighetskontroll så du lätt kan välja hur snabbt du vill att hörnslipen ska slipa för att ditt jobb ska bli så lätt och bra som möjligt.

Denna hörnslip är väldigt kompakt och smidig att ha med sig överallt oavsett om du ska iväg till någon kompis och hjälpa o slipa eller ska fixa i ordning i sommarhuset så kan du lätt ta med dig den.

Denna hörnslipen vinner vårt hörnslip bäst i test 2024 på grund av dess smidghet och kompakta design med många bra funktioner och snabba hastighet.

3. Einhell Hörnslip TE-OS 1320

Einhell-Hörnslip-TE-OS-1320

Den här hörnslipmaskinen är något större än de andra alternativen i vårat hörnslip bäst i test 2024. Denna är även en multislip så du kan använda den för mer saker än hörn.

Med detta så blir den mindre smidig och kanske inte lika lätt kommer åt trånga utrymmen som de 2 andra alternativen. Men trots det så är detta ett grymt alternativ som är kraftfullt och klarar av många utmaningar.

Med sina 130 Watt så är den fortfarande otroligt kraftig med sina otroliga 24 000 /min i svängningstal. Denna passar perfekt för de flesta jobb med en grym ergonomi och mjukt grepp så du kan hantera den lätt och skönt.

Detta alternativ är för dig som letar efter en mer mångsidig hörnslipmaskin som kan göra många olika slip jobb samtidigt som den hjälper att damma mindre med sitt dammuppsamlingslåda.

4. Rupes LS71TE Slipmaskin Oscillerande

Rupes LS71TE Slipmaskin Oscillerande

Denna oscillerande hörnslip är ett helt okej alternativ som hamnar sist i vår lista på grund av brist på funktioner och även information om produkten som kan vara nödvändig.

Hörnslipmaskinen har dock väldigt låga vibrationsnivåer viket vi ser som en väldigt bra fördel. Ihop med detta så har vi en motor på 200 watt som gör ett bra jobb med att slipa effektivt.

Modellen på den här hörnslipmaskinen är annorlunda som tydligt kan ses på bilden. Vi tycker att handtaget är bra och bekämt att hålla i. Dock storleken är lite väl stor på grund av dess behållare för damm och spån som blir av slipandet.

Då detta är sista alternativet i vårt hörnslipmaskin bäst i test så rekommenderar vi denna endast på grund av av dess låga vibrations nivå och även annorlunda design.

Vad är en hörnslip?

En hörnslipmaskin är en elektrisk maskin som är till för att slipa hörn framförallt men fungerar utmärkt för trånga utrymmen också där du behöver slipa. Sin smidiga och kompakta design gör att du lätt kommer åt svåråtkomliga platser med en hörnslip.

Hur fungerar en hörnslip?

En hörnslip fungerar väldigt simpelt igenom att den har en platta längst fram som skakar hela tiden med oftast hastigheter upp till 20 000 /min vilket gör att den slipar ytan som är under med hjälp av sina slippapper. De allra flesta hörnslipar har också hastighets inställningar så att du kan anpassa hastigheten för vad du ska slipa för någonting vilket gör den väldigt lätt att hantera.

Letar du efter en slipp som kan göra mindre jobb som inte bara är hörn så rekommenderar vi en fingerslip som är mycket mindre och smidig att använda.

Vad använder man en hörnslip till?

En hörnslip används för att slipa i ordning hörn med hjälp av snabba skakningar som gör att ytan blir mer slät med slippapper. De kan även användas till att slipa fint trånga utrymmen som inte en vanlig slip kommer åt.

Är en hörnslip bra att ha?

En hörnslip kan vara väldigt bra att ha om du har projekt som gör att du behöver slipa många hörn eller behöver komma åt svåråtkomliga områden som springor i golvet eller mellan plankor eller liknande. Om du inte brukar göra detta så kan en multislip vara bättre för dig som är mer lämpad för flera jobb än bara hörn.

Varför ha en hörnslip?

Du bör ha en hörnslipmaskin för att underlätta att slipa hörn och slipa svåråtkomliga områden. Om du har andra behöv än just detta så kan vi rekommendera vårt Multislip bäst i test där du hittar slipar för flera olika områden.

Bästa hörnslipen

Den bästa hörnslipen 2024 baserat på vårat bäst i test hörnslip 2024 är Hörnslip Einhell TE-DS 20 E som har visats ha grymma egenskaper som förklaras här under:

  • Smidig och kompakt design för att komma åt trånga utrymmen.
  • Bra funktioner för att göra slip jobb lättare.
  • Lagom kraftfull motor som inte drar allt för mycket el.
  • Snabb svängning med upp till 20 000 /min
  • Lätt design på endast 1,5 kg för lätt användning.
Den här hörnslipen bör du välja om du vill ha en hörnslipmaskin av bästa kvalité som kommer göra jobbet väldigt simpelt för dig när du väl behöver slipa hörn eller slipa trånga utrymmen där en vanlig slip inte når. Helt klart vår starkaste rekommendation i vårt hörnslipmaskin bäst i test.